SACHS или MONROE

Теми и въпроси свързани със всякакъв вид ремонти по ходовата част на колата.

SACHS или MONROE

Мнениеот VIKING » Нед Ное 08, 2009 2:08 pm

Здравейте! Имам закупено ново RENAULT_MEGANE 1,6 i, 16 Valves Бензин! За Три години употреба по нашите пътища § само на 52 000км. амортисъорите са му за смяна според мен- не вози както като бе нова кола, което е нормално! Възнамерявам да сменя оригиналните предполагам MONROE, s SACHS. Какво бихте ми препоръчали по този въпрос? Имах MERCEDES 124 Купе 250 Е, не мръдна ходовата му част § съжалявам че го продадох за да си купя НОВО Рено. До колкото знам MERCEDES заводски монтират ЗАКС на колите си не като тунинг както при останалите! Какво ще ми струва при Вас монтаж на такива амортисъори? Газови или Маслени? Благодаря Ви!
VIKING

Re: SACHS или MONROE

Мнениеот Administrator » Пон Ное 09, 2009 11:28 am

Здравей VIKING,
Не си писал от кой град си? В определени сервизи имаме тресачки-стендове, които измерват реалното състояние на амортисьорите...
Та първо за цените 25 лв. е монтажа на амортисьор, след което е желателно и реглаж на преден мост, който е на стойност 30 лв. Ние работим с марката NK на които даваме 3 години гаранция при монтаж в наш сервиз. Разбира се при желание на клиента се вграждат и части от други производители, но гаранцията в последствие се разглежда от вносителя на марката и отнема време?
Газови или Маслени? - това е въпрос на лично мнение... но най-добре е да се спазват предписанията на автомобилния производител...
Поздрав
Изображение
Аватар
Administrator
Site Admin

Re: SACHS или MONROE

Мнениеот VIKING » Пон Ное 09, 2009 11:55 am

Здравейте! От Свети Влас съм, Бургаско! Бургазлия съм реално! Разбрах какво имате предвид! НК- Японски ли са? Ще Ви посетя в най-скоро време защото имам нужда от нови гуми за колата си 195/65R1591T GOOD Year Ultragrip 7 на добра цена! Благодаря Ви!
VIKING

Назад към Ходова част и спирачки